Veel gestelde vragen

Moet ik reserveren?

Je kunt bij ons alleen skiën of snowboarden met een reservering.

Hoever van te voren kan ik reserveren?

Je kunt bij ons al een jaar van te voren reserveren. Alleen dan weet je dat je datum en tijd voor jou zijn. Dus mocht je alleen op een speciale tijd kunnen, wees er dan op tijd bij. Boek nu bij ons met SKIBOOK.

Wat voor kleding moet ik aan?

Je kunt bij ons gewoon makkelijk zittende kleding aan, dus je hoeft geen speciale ski-kleding aan, maar mag natuurlijk wel. Het dragen van een helm is verplicht, deze hebben wiij ook eventueel beschikbaar voor jou.

Kan ik mijn eigen ski's/snowboard en schoenen meenemen?

De ski's en snowboards gebruik je altijd van Indoor-Ski Veenendaal en zitten bij de prijs in. Eigen schoenen gebruiken is geen enkel probleem, maar deze zijn ook te gebruiken van Indoor-Ski Veenendaal. Deze zijn natuurlijk ook bij de prijs inbegrepen.

Kan ik afgesproken lessen verzetten?

Ja, natuurlijk! Dit moet echter wel 24 uur voor je afgesproken les. Dit kan ook op zondagen. Bel dan naar 06 - 54 230 326 Dit nummer alleen bellen om lessen te verzetten. Als je binnen 24 uur je les wilt verzetten, kan dit ook, maar dan komt er wel € 7,= inhaal-geld per persoon bij.

Wat kan ik na een bepaald aantal lessen?

We hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kunnen nog steeds niet zeggen wat je na 5 en/of 10 lessen kunt. Dit hangt af van je conditie, motoriek en ervaring. Maar na iedere cursus zul je profijt hebben van je genoten lessen bij ons op de skibaan.

Waarom kan ik beter op een rollerbaan skiën/snowboraden leren dan op een sneeuwbaan?

Doordat je continu door skiet, zul je veel meer leren dan op een sneeuwbaan. Onze docenten staan er met hun neus bovenop zodat zij je direct kunnen corrigeren, daar waar nodig. Dit is ook gebleken uit een test van de Consumenten bond! Bekijk hier het testresultaat.

Is het skiën of snowboarden veilig?

Doordat er wordt gewerkt met een afstandsbediening kan de baan direct stil gezet worden, dit is dus een van de veiligste manieren om te leren skiën en/of snowboarden.